Får prøve ut en ny blogg

Etter flere tilbakemeldinger på den gamle bloggen min om at folk ikke får til å kommentere så tenkte jeg å gi ny blogg et forsøk 🙂 Jeg vil jo gjerne at folk skal få til å kommentere blogginnleggene mine, komme med tilbakemeldinger og tips. Gjerne en liten hilsen også.

WordPress er noe jeg har hørt mye bra om igrunn. Så la oss prøve den 🙂 Så da får vi se om jeg klarer å få det til slik jeg vil? Få til innleggene, bildene og slikt.

Hvertfall. I dag stod vi opp 06:30, matet Nico og dro på praksis. Etter en god dag på praksis tok vi joggetur hjem fra sentrum. Slengte på trekkselen og magebelte. Turen ble på 5.31 km noe jeg er fornøyd med. Det var heller ikke å tungt som jeg hadde forventet 🙂 Det er BRA! Nico sover som en stein, fikk mat (han mente selvsagt at han sultet ihjel, som ALLTID!) og da er det jo klart for sovetid.

Nico tok en drikkepause underveisOg der fikk jeg sannelig slengt inn et bilde av Nicogutten min også 😀 Det er ikke værst altså! Så får vi se om bloggen er oppe og går snart…

Reklame

4 tanker på “Får prøve ut en ny blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s