Skogstur

Andre innlegg på min nye blogg. Jeg har litt problemer med å finne frem enda, men men. Jeg får det da til 🙂 Litt trykk her og der så blir det så bra så!

I dag hadde jeg studiedag, som blir brukt til alt annet enn studie forsåvidt. Stiv etter gårsdagens joggetur ble det en vanlig skogstur i dag 🙂 Det var kos det, med sol og behagelig temperatur.

Bronto ble med foreldrene mine på tur, så i dag ble det litt meg + Nico-tid 🙂 Noe som også er viktig. Men vi skal jo tilbake til Molde igjen, etterhvert og da blir det jo nok alenetid for oss to. Da møter vi nok ikke Bronto igjen før til jul, ja det er heller ikke lenge til igrunn.

Nico er i form, slettes ikke noe tappet for energi etter joggeturen i går. Her blir det produsert ny energi med en gang 🙂 Litt søvn er alt som trengs! Han suser rundt i stort tempo og underholder sin matmor godt.

I et lite tre var det noen blader som vekket oppmerksomhet. Så da var det bare å kjøre på med fotoshoot av prikkegutten med god spenst. Ble noen spenstige bilder av dette.

Etter mye hopp og sprett stilte han seg faktisk pent opp 😀 Litt fint hvertfall! Litt lang i ryggen, men det vet jeg da fra før. Men ellers, hva syns dere? 🙂 Verdens peneste prikkegutt i mine øyne hvertfall!

Han kan virkelig å posere denne gutten. Matmors øyensten. Men jeg ser han trenger en vask før utstilling til helgen. Og jeg syns allerede han har blitt kraftigere? Fått mer muskler? 🙂 Akkurat slik jeg vil. Har syntes han har vært spinkel en stund nå, veldig SMAL. Men ser litt bedre ut nå? eller?

Pene mørke øyne. Kunne hatt noe bredere hode syns jeg 🙂 Men det er ikke noe bullmastiff jeg ahr heller…

Og til slutt et bilde jeg ble ganske fornøyd med selv om jeg kan få si det selv 🙂

Ellers så skulle vi kanskje trent litt utstilling? I og med at vi skal på utstilling førstkommende søndag? Men jeg orket ikke i dag. Spørs om jeg går ut en tur og springer med han i mørket etterpå. Men han springer veldig fint for tiden, traver og lite passgange. Han står ok og han er ellers en grei hund. Men noe mer trening hadde nok vært på sin plass. Men jeg merker fort at han blir lei av å trene utstillingstrening, det er jo ikke så spennende og springe og stå? 🙂 Så da er det kanskje lurt å avvente litt? Ikke trene for tett opp i utstillingen? tenkte jeg skulle kjøre en liiiten økt ilag med Marie når vi kommer oss på Campingen på lørdag. Få hun til å se på og si hva hun synes.

I og med at folk hadde problemer med å kommentere på den forrige bloggen så vil jeg gjerne legge ut 3 videoklipp nok en gang 🙂 Så kanskje folk kan kommentere HVA de liker best der? Hva de synes? Konstruktiv kritikk er velkommen. Tips er bra 😀 Jeg trenger det!


Video 1: Fristilling, motivere med leke.


Video 2: Fristilling bare med godbit.


Video 3: Stille opp manuellt

Jada, jeg VET at jeg overstiller 🙂 Delvis litt med vilje for å fikse litt på overlinjen, men også fordi jeg rett og slett er litt dårlig på å stille han opp. Jeg tror han er understilt så jeg strekker litt ekstra og vips er han strukket delux 🙂 Men kom gjerne med kommentarer!! Hvilken «metode» liker dere best? Jeg kan ikke ta med biteskinnet i ringen, uheldigvis. hehe 🙂

Reklame

4 tanker på “Skogstur

  1. Han er så nydelig den gutten din! Har akkurat de samme augene som Lona 🙂 Ser at Lona er en del mer prikkete enn Nico, hu ser svartsminka ut rundt augene, haha! 😀 Håpe alt er fint! Skal snart ha HD-røntgen på Lona, krysser fingra! 🙂

    • Takk 🙂
      Lona er jammen fin hun også 😀 Og hun har en del mer prikker ja, det stemmer. Kjempebra at dere skal røntge 😀 Det går sikkert kjempefint skal du se. Har røntget Nico med gode resultater 😉 Lykke til med røntgen av Lona!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s