Utstilling orkdal

Da har vi allerede startet på en ny uke etter utstillingshelg på orkdal. Jeg og Marie reiste oppover lørdag 12 november og var fremme på campingen ca 15:00 🙂 Vi fikk tildelt et veldig pent rom med sofa, kokemuligeter, kjøleskap og køyeseng. Og med toalett og dusj rett rundt hjørnet var det ikke store problemer å bo her. Dog var savnet av TV der 🙂 hehe!

Vi startet med å kjøre inn til Orkdal sentrum for å handle matvarer og diverse, og plukket opp Take Away på Kinarestauranten på Orkdal. Etter dette ble det dusjetid for Ylva (Chinese crested powder puff) med føning og børsting. Ja og selvsagt også litt bilder 🙂 Som desverre ikke er alt for bra med tanke på at dette var INNE og lyset ikke var mye å skryte av!


Marie steller Ylva med Nico som publikum


Ståbilde nr 1 🙂

Ståbilde nr 2

Ståbilde nr 3

Resten av kvelden gikk til hundekos, avslapping i sofaen, godterispising og babling om alt mulig 🙂 Trivelig! Og heldigvis for oss så tok vi tidlig kveld, selv om det bli mye babling i sengen også.

Natten gikk så som så! 🙂 Nico endret liggeplass noen ganger, boffet en gang. Og Ylva tok jobben som vår store vokterhund og bjeffet ivei når mente det var fare på fære 😛 Altså. I GANGEN utenfor vårt rom var det tømming for bobiler, og vegg i vegg med vårt rom var dusjen. Det var lytt som F og vi kunne høre alle samtaler som om personene hadde stått i samme rom som oss. Men vi tenkte at de fleste sov på natterstid? Men den gang ei. Folk dusjer og tømmer dass til ALLE døgnets tider?! Både kl 2-4-5 og 7!! Som gjorde vår nattesøvn noe oppbrutt pga lille frøken vakthund 🙂 Det er ikke rart igrunn, er man vant til nattero så er man vant til nattero.

Morgenen startet kl7:30, og vi kjørte til utstillingen va 08:50 🙂 Ankommer hallen og bærer inn tøybur, utstyr, kamera og stoler først. Så tar vi en titt rundt før vi brått innser at «OI, det er bare 3 hunder før oss med oppmøte kl10!». Vi suser ut i bilen, lufter hundene raskt og suser inn igjen 🙂 Før vi fikk VELDIG god tid inne i hallen *fnis* For denne utstillingen var også forsinket, slik som alle andre plasser.

Men jeg skulle inn i ringen først så Marie rakk å ta noen bilder av oss inne i ringen 🙂 Bevegelsesbilder var ganske håpløst da dette var en inneutstilling og gulvet var GLATT… Men noen bilder ble det jo likevel 🙂 hehe!


Tannvisning til dommeren. Dommeren tok Nico på hode/nakken og Nico snur selvsagt på seg. Tror han i utgangspunktet hadde tenkt å se på tennene selv, men han var vell litt for energisk da? Men GLAD 🙂 Sjekk halen!

Nico står pent og logrer mens dommer kjenner etter om alt er slik det skal!

Jeg stiller opp gladhunden 🙂

Og strekkingen starter 🙂 Jeg vil gjerne strekke han litt, men inne i ringen tok Nico STADIG 1 skritt for mye så jeg SER at han er overstilt delux *ler*

Gladhunden 🙂 «Fuel For Life» (som ble BIR) i bakgrunnen

Et siste strekkbilde 😛 Hehe! Jada! Men jeg syns han ser bra ut okke som jeg da 😉 hehe! Noe fransk også der da, men ikke så lett når halen går som en propell. Det gjør jo også resten av hunden… Han var utrooolig TENT på utstillingen, veldig gira og gald 🙂 Det merkes for eier også!

Rar Eier tar seg en prat mens man venter på Hannhundklasse 🙂

KRITIKKEN ble
«Lovely head and expression, nice dark eyes. Lovely ears, lovely head, nice teeth and good bite, correct topline, lovely tailset, lovely body size. Nice legs. Very good condition and showed and moved well.»
Dette for dommer John Muldoon

Nico ble 2BHK m/resCert bak «fuel for life». 3BHK ble Toot’s Easy Ride At Erin, en veldig pen lever hannhund som jeg har mye sansen for 🙂
Beste Tispe (BIM) ble Miss Dior Cherie.


Ylva ble 2BTK i sitt siste valpeshow 🙂 Pene Ylva.

I dag var jeg ute og tok Slufse-bilde som noen etterspurte 🙂 prøvde litt forskjellige varianter! Here we go!Prøvde en ny variant 🙂 Måtte selvsagt få til poseringen først!

Det var alt for denne gangen 🙂 🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s