Ny dag, nye sprell

Startet dagen i går med foring av hunder, såg litt tv og satt på pc’n og surfet. Så slengte vi oss rundt og dro på fjelltur, denne gangen ble det Bergsfjellet som ble målet for turen. Solen skinte såvidt gjennom tykke skyer, men på turen var det som oftest overskyet…

Jeg har også sendt et par mail på annonser på kløv på finn.no. Da på en laikakløv der den er for liten, desverre. Men på en gresshoppakløv i størrelse XL, noe jeg tror kan passe Nico bra 😀 Så da krysser jeg fingrene for å få denne pent brukte kløven!

Foreldrene mine skulle også på tur, så de slapp meg av på veien. Og jeg tok med meg både Nico og Bronto og satte avgårde. Bronto løs og Nico med trekksele på.

fin bekk

Trekksele

Pene gutta på toppen!!

Ståbilde 1

Ståbilde 2

leke leke
To gode venner i vill lek 😀

kill
Spenstige Nico!

gal hund
En gang gal, alltid gal! 🙂

SinnaNico!
Nico bruker kroppsspråket sitt! hehe!

argh
Snakk om å se SINT ut da. hehe 🙂

utsikt fra bergsfjellet
Pen utsikt på Bergsfjellet!

utsikt

på tur ned
På tur ned igjen 🙂 Nico nyyyter utsikten!

Dagen i dag har vi forholdt oss rolig… Fjelltur i går gjorde til at det ble «fridag». Men et par økter lydighet ute var ikke å forakte 🙂 Samt et par runder med metallapport inne… Lydighetstreningen gikk veldig fint synes jeg. Dekk under marsj, innkalling med stå og stå under marsj bydde på ingen problemer 😀 Avstandskommandering må jeg ta skikkelig tak i og få opp hurtigheten. Men jeg skal trossalt ikke prøve meg på nytt i konkurranse før neste år så jeg har noen mnd på meg og kan leke meg litt og ta litt tid.

Tidligere har han nektet å tatt metallapporten fra gulvet, kun tatt den ut av hånden min. Han syns apporten er skikkelig ekkel, metall som klirrer i tenna er ikke noe særlig. Men nå løsnet det forsiktig 🙂 Vi trener kun opplukking og avlevering (og å holde den). Ikke noe fart og presisjon sånn sett. Kun tilvenningen vi kjører på 🙂

Filmet en liten økt med metallapport! Slik ble den:

Reklame

2 tanker på “Ny dag, nye sprell

  1. Nydelige bilder, altså av utrolig flotte hunder! Synes at de har hatt det fint på tur. 😀
    Og veldig søt blogg også, dalmatinere er så nydelige! 😀

    Klemmer fra Hanne, Leo og Nacho som gjerne vil lese mere her inne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s