Neseprøve – Steg 1

I dag tok vi fatt på neseprøva, steg 1. Det å holde den uten å tygge 🙂 Han overasket stort med å BYKSE frem for å ta pinnen, jeg bare «Nei nei nei, dette er da ingen leke lille venn» hehe. Bedde han sette seg igjen og prøvde på nytt, utrolig nok tok han pinnen og satt som et lys UTEN å tygge, vi kunne forlenge tiden raskt, på slutten gikk jeg noen steg med han uten at han tygde. SUPERT tenkte jeg da 😀 Dette går bra!

Nico var veldig begeistret over denne nye øvelsen, å så lett det var å få belønning da. Ja, tipper det var det han tenkte 🙂 Som belønning hadde jeg klippa opp en dentastix i småbiter og hadde en biteleke (ball med tau). Etterhvert ble det belønnet med Furukongler, det var egentlig mer stas enn ball med tau 🙂 hehe!

neseprøve
Tilbyr Nico neseprøva!

neseprøve
Flinke gutten min holder neseprøva 🙂 Uten å tygge.

gi meg!
Gi meg, GI MEG!

ta den
Nicogullet. Kan du ta denne?

klart jeg kan
Klart jeg kan mamsen!!

flink gutt!
Flink gutt! Spis godisen 🙂

Vell, kunne ikke belønne med godis hele tiden. Da blir han bare mer og mer rolig. Godbiter kan virke dempende, så å slenge inn en superbelønning med leke en gang i blant er jo bare supert. Få opp intensiviteten litt.

draleke
Ikke dra matmor overende nå!

legg seg bak
Lønner seg å legge seg litt bakpå… 🙂

Ellers så vandret mine tre tantebarn livlig rundt, lekte seg og lo. God forstyrrelse 🙂 Jeg hyret dem og søsteren min som fotograf i dag. hehe! Det er hun yngste på 1.5 år, og tvillingjentene på 7 år. Tre koooslige tantebarn 🙂

Der den yngste er litt LINSELUS!!
hva gjør du
Hva gjør du Tante?

jeg vil
Kan jeg få de pinnene!! Lure Live 😀

linselusa
Hun har ikke så mye imot kamera nei! hehe 🙂

rooolig
Nico syntes det var vanskelig å ligge rolig når det pludret unger rundt, ja når ungene samtidig kaster kongler rundt oss. Da ble det hardt 🙂 Men flinke gutten ligger til han får beskjed om noe annet…

I morgen skal vi prøve å trene mot luktdiskriminering. Jeg skal skrive steg for steg hva jeg gjør i morgen 🙂 Så blir det artigere for dere å lese hva jeg gjorde sammen med de eventuellt bildene. Så får vi se hvor langt jeg kommer 🙂 Starter hvertfall!

Reklame

5 tanker på “Neseprøve – Steg 1

  1. Flink han er. Artig å lese hvordan du gjør ting 🙂 Syntes Nico er veldig dyktig, spesielt mtp at han ikke tygde på pinnen ;p

  2. Kjempebra at du gidder å skrive hvordan trener (og hvordan du løser evt. problemer) Det lille jeg har trent neseprøve er å søke frem pinnen. Har også prøvd å legge den blandt andre pinner. Og Luca fant den riktige; for dette er sannelig en kjempegøy øvelse for hundene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s