Planlegging

Da var det tid for litt planlegging, neste lydighetsstevne blir forhåpentligvis i mars her i moldeområdet. Håper hvertfall det blir. Frem til da må jeg få inn klasse 2 øvelsene skikkelig, vi satser på å klare oss gjennom konkurransen. Ikke nulle på de samme øvelsene som vi gjorde sist gang. Men da må det nok noe planlegging til 🙂

Nå har jeg vekslet litt av med miniski og neseprøvetrening, metallapport og tøys og tull. Men det har vært godt også. Samtidig sitter jeg og ser på youtube-videoer av «heelwork to music», jeg drømmer meg litt bort. Sitter å ser på mine to favoritter Mary Ray og Richard Curtis. Det er så råbra å se på, jeg blir helt fasinert og misunnelig. Jeg får lyst til å prøve sporten selv, men med miljøet her i område. Som igrunn ikke er eksisterende så ser det mørkt ut, da må jeg i såfall trene frem til noe selv å dra nedover til sørlandet for å konkurrere 🙂 Det blir litt langt synes jeg! Men det er lov til å drømme seg bort litt… Dere skal få se mine to favorittvideoer av heelwork to music, selvfølgelig fra crutfs. For de som ikke vet det så er Crufts i mars, det er noen dager og da får du se sendingen online på internett, noe må du betale for å se (f.eks lydighet). Men mye bra å se, flyball, agility av forskjellige varianter, utstilling (forskjellig gruppe for forskjellig dag), og ikke minst heelwork to music. 🙂 Da sitter jeg klistret til pc’skjermen og sikler! Tenker «jeg har lyst på border collie, nei aussie, nei border collie» ja slik sitter jeg da . Det er i slike tidspunkt man blir usikker på rasevalget, man får så lyst til å gjøre det samme selv. Nå mål noe enklere 🙂 hehe!

Først ute, Richard Curtis sitt bidrag i 2010 på Crufts

Så Mary Ray sitt bidrag 2011, crufts

Fasinerende sant? 🙂 Jeg synes hvertfall det. Ikke rart man får lyst på Border Collie sier jeg bare, de er ikke akkurat stygge å se til heller.
For de interesserte kan de se hjemmesiden til Mary Ray her og se mange flere videoer eller søke på youtube:
Mary Ray’s hjemmeside

Og for de som vil se og lese mer om Richard Curtis kan de se på hans hjemmeside:
Richard Curtis’s hjemmeside

Ellers, mine planer ja. Det var da det jeg egentlig skulle skrive litt om ettersom jeg startet dette blogginnlegget med det temaet. Så sporer jeg av, som vanlig 🙂 Men ja, jeg skal ta for meg hver øvelse, dele opp litt, pirke litt, få Nico skikkelig igang. Belønne belønne, få opp intensiviteten å se hvordan vi ligger an. Neste uke blir det postet noen filmer her inne på bloggen, da skal jeg ta smått for meg øvelsene våre 🙂 Starte med fri ved foten tenker jeg, sjekke vendinger, belønne innsitt. Rett og slett dele opp øvelsen litt. Ja så tenkte jeg å kanskje skrive litt om kassemetoden da, siden det var nettopp den vi brukte. Litt tanker rundt denne og ting jeg vil gjøre annerledes med neste hund 🙂 Om det er noe der da!

Så håper jeg dere som leser her inne fremdeles er interesserte i å se og høre. Still gjerne spørsmål om dere vil jeg skal prøve å gå mer grundig til verks 🙂 jeg tar imot og vil prøve å svare på det jeg klarer å svare på!

God helg 🙂

1 tanke på “Planlegging

  1. Jeg får alltid tårer i øynene av så flinke hunder. Merkelig nok :p utrolig imponerende hun siste der med bc’en og sheltien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s