Lydighetsdebuten

Da er lydighetsdebuten med Vegas i boks og det gikk veldig bra 🙂

Vi troppet opp på stevneplassen 30 minutter før start og hentet inn Vegas 10 minutter før start. Hadde skikkelig sommerfugler i magen og var veldig spent på både tannvisning og fellesdekk. Uten at jeg hadde grunn til å være nervøs 🙂 10 som karakter på begge øvelsene.
Jeg får som vanlig ikke med meg en eneste karakter underveis i konkurransen, men fikk med meg de to tingene som gikk mindre bra. Hehe!

Her er poengene

image

Og et bilde av gutten min

image

Vi har flere ting å ta tak i 🙂 Konsentrasjon og kontakt er hovedpunktene. På lineføringa var han ikke på nett på starten desverre så det ble en dobbeltkomnando. Ikke helt fornøyd med denne, men satser på at vi får ordning på dette. Den andre øvelsen er avstandskommandering der vi har fremdrift. Dette var jeg dog klar over… fra dekk til sitt gjør han gjerne ett hump frem.

Vi må også øve på transporten mellom øvelsene. Jeg snudde nesa mot hinderet og før jeg fikk sukk for meg så hadde Vegas hoppet hinderer tre ganger 😛 Dette må vi trene på. Man trenger ikke å være riktig så impulsiv 😉

Men med 182,5 poeng er vi klare for klasse 2. Så da er det bare å trene… Neste stevne er i slutten av april, men jeg vet ikke om jeg vil stille i klasse 1? Eller om vi blir klare for klasse 2 😉 Nico ble fort konkurranseklok, men vegas er ikke helt samme typen som Nico.

Til klasse 2 mangler vi fellesdekk med skjult fører, dekk under marsj, innkalling med stå og fremadsending til ruta. Alt er påbegynt i trening, men klare er vi absolutt ikke 🙂 Samtidig som avstandskommanderingen må fikses på.

Dekk under marsj tror jeg blir raskt å få inn 🙂 Det er egentlig værre med ruta og innkalling med stå. Når han springer så svever han, han kjører full guffe og dermed mister han litt hodet. Da spesielt på rutesendinga når han springer fra meg. Hehe 🙂

I dag tok vi livet med ro nede i fjøra. Det var rimelig spennende siden vi plutselig hadde besøk av et par svaner. Hehe…

image

image

Vegas er ikke sikker på om svanene var velkommen til oss, men gikk fort over til å bli fasinert.

image

image

image

Han ble litt ivrig og fikk seg en dukkert i vannet… hele to ganger 😛
Nico er alltid kjempeglad i fugler, jo større jo bedre.

image

image

image

image

Så han bestemte seg for å svømme ut til svanene…

image

image

Så fikk han høre svanen HVESE høyt… sååå…

image

Han resignerte 😛 han er nemlig ikke så dum.

image

Pene svaner 🙂

Reklame

1 tanke på “Lydighetsdebuten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s