Luktdiskriminering del 2

Liten oppdatering:
Her er det ikke så mye nytt. Vi går tur, drar på hundetrening, har øsende REGN (som vanlig) og trener LP 🙂 Alt er som normalt!

I går fikk jeg ny jakke, noe jeg trengte. Regnjakke, eller allværsjakke som de kaller det. Jeg gikk for en jakke fra Stormberg, kostet 1200kr ca. Men jeg vil gjerne betale såpass om jeg får en skikkelig jakke.


Jeg har dilla på Lilla, så jeg bestilte selvsagt lilla. Og stormberg er laget for folk med langrygg og lange hender (tydeligvis) så jeg måtte ha størrelse XS. Jeg anbefaler å dra å prøve jakken først, det gjorde jeg hvertfall. Hvis ikke hadde jeg nok bestilt medium, og det hadde blitt kjempebom. Uansett, jakken får du i rosa og svart eller i enda mer rosa. Jeg testet den for første gang i går, på tur til vannet Kringla i Molde. Satte igjen kamera (desverre) siden det pøsregna når jeg startet fra bilen. Her er noen mobilbilder fra turen 🙂


Utsikt når vi nærmer oss vannet.

Ute på vannet svømte to flotte svaner! Skulle virkelig hatt med kamera og hatt et objektiv med god zoom. Men men, Nico nøyde seg med en stor svanefjær han fant i vannkanten han.

Vi stoppet for å fiske der, fikk 1 napp men mistet desverre fisken rett ved land. Jaja, skal prøve igjen en annen dag. Med bedre vær. Mens vi fisket så begynte det å blåse opp og pøsregne. Da snudde vi nesa hjem.


Nico koser seg i vannkanten, det begynner å blåse opp.

Men været er slik det bruker å være. Uforutsigbart! Hvertfall nå på høsten. Så når vi var begynt på turen hjem så klarnet det, blå himmel tittet frem og solen kom smått frem også.


Skulle gjerne sett litt mer av den der sola!

Får bil litt flere bilder på neste blogginnlegg 🙂 Skal få tatt med kamera på neste tur hvertfall. Var så mye fint der som jeg ville ta bilde av, så den turen må vi ta igjen. Var ca 10km tur/retur.

Neseprøva del 2:

Først vil jeg linke til bloggen jeg har lånt tipset av, er evig takknemlig for hjelpen jeg har fått derifra 🙂 Det er definitivt et lys i denne neseprøve-tunellen!!

Her er det nyeste blogginnlegget hos Borderen. Der har dere to videoer, den jeg prøvde å linke til i forrige blogginnlegg og den nyeste (del 2) 🙂

http://borderen.wordpress.com/2012/09/19/post-it-neseprove/

Der har dere linken 🙂

Uansett, jeg vil vise en film av Nico som jeg filmet for noen dager siden. Der jeg har utvidet med flere post-it lapper og dere kan HØRE at nesa går. En stor suksess i hodet mitt hvertfall.


Der har dere videoen.

I dag tok jeg mot til meg. Livredd som jeg er for å gå for fort frem. Men jeg tok mot til meg og jeg fulgte del 2 videoen til Borderen (den andre bloggen, link ovenfor). Jeg klistret lapper på gulvet, en med min lukt. Livredd for at han skal begynne å dekkmarkere og markere med labben. Han prøvde seg på å dekkmarkere en gang å da bare avbrøt jeg han og feilet oppgaven, så fortet jeg meg å klikke på neste gang bare han tok nesa borti riktig lapp. Det var alt som skulle til 🙂 Nesa begynte å gå og han begynte å markere riktig lapp med nesa. Jeg skal selvsagt få filmet dette, men har ikke kommet så langt enda pga lavt batteri på mobilen. Så får prøve å få filma en økt med gulv post-its i morgen. To bilder får holde for i dag!


Nico ligger og venter på klarsignal 🙂


Og markerer riktig lappe 😀 YES!

Det var alt for i dag! Vi bjeffes 🙂

Avslutter med et ylvisklipp! Digger de gutta!

Reklame

1 tanke på “Luktdiskriminering del 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s